Filmtheater Lelystad vertoont 'Long Shot' in Agora

Lelystad - Filmtheater Lelystad vertoont dinsdag 10 september om 19.45 uur in het Agora Theater de Amerikaans komedie ‘Long Shot’.

Een journalist neemt ontslag omdat zijn krant wordt overgenomen. Een vriend beurt hem op en nodigt hem uit voor een exclusieve receptie. Daar ontmoet hij de minister van Buitenlandse Zaken, een van de machtigste vrouwen ter wereld. Zij wil president worden en neemt de journalist in dienst als speechschrijver. Ze beginnen in het geheim een relatie.

Regisseur Jonathan Levine (‘The Wackness’, ‘Warm Bodies’, ‘The Night Before’, ‘Snatched’) maakte deze film. De hoofdrollen worden vertolkt door Charlize Theron (‘Monster’, ‘The Cider House Rules’, ‘The Italian Job’, ‘Prometheus’) als de minister en Seth Rogen (‘Kung Fu Panda’, ‘Steve Jobs’, ‘Bad Neighbours’) als de journalist.

Een ontwapende Rogen speelt met verve de journalist. Theron is verrassend komisch in deze romcom; een soort ‘Notting Hill’ maar dan over de Amerikaanse politiek met veel satire over de president. Ook komen de manipulaties en omkoperijen aan het licht. De vrolijke chemie tussen de hoofdrolspelers zorgen voor een zeer acceptabele film.

Donateurs van Filmtheater Lelystad krijgen korting op het toegangskaartje. Zowel bezoekers als donateurs ontvangen bij aanvang van de film gratis een kop koffie/thee. Er kunnen kaarten gereserveerd worden via de website van Agora en aan de kassa. Meer informatie over de film is te vinden op de website van Filmtheater Lelystad.