Nasrdin Dchar laat zien hoe hobbelig het pad van de liefde is

Dronten - Nasrdin Dchar treedt zaterdag 12 oktober op in theater De Meerpaal in Dronten. Hij laat zien hoe hobbelig het pad van de liefde is.

Mee op reis

Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is? Net als in zijn succesvolle solovoorstellingen Oumi (over zijn moeder) en DAD (over zijn vader en het vaderschap) neemt acteur Nasrdin Dchar het publiek in ‘Ja’ mee op een reis. Die scheert langs continenten en culturen, maar het is vooral zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen. Toch?

Licht hart

In dezelfde persoonlijke stijl als de voorstelling ‘DAD’ – officiële juryselectie Theaterfestival 2017 – laat Dchar zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘Ja!’ kunt zeggen.

‘Nasrdin Dchar maakt met JA een lichtvoetige én diepzinnige voorstelling (…) Zijn ‘Ja’ geeft zicht op en inzicht in wat kan, als we maar willen (…) Een belangrijke en heerlijke voorstelling,’ schreef Trouw, die de voorstelling vijf sterren gaf.

Reserveren

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur), donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.