Tijdrit voor vrienden- en bedrijfsteams tijdens NCK

Dronten - Wielervereniging De IJsselstreek en de KNWU houden zaterdag 28 september het Nederlandse Club Kampioenschap (NCK) in Dronten. Onderdeel van dit evenement is het officieus NK ploegentijdrit voor bedrijven- en vriendenteams.

Het NCK is de enige wedstrijd waar renners uit alle categorieën (van amateurs tot professionals) samen in één ploeg rijden. Diverse profs rijden deze dag in het shirt van de wielervereniging waar zij hun eerste wedstrijden hebben gereden.

Ploegentijdrit

Tijdens het NCK houdt TD sportswear in samenwerking met de organisatie van het NCK het vijfde officieuze NK ploegentijdrit voor bedrijven- en vriendenteams. De teams maken gebruik van dezelfde faciliteiten als de wielerverenigingen. Rond 12.00 uur starten de teams voor hun tijdrit over het 34,2 kilometer lange parcours. Ieder team wordt begeleid door een motor en een eigen ploegleiderswagen. Direct na de wedstrijd worden op het startpodium de drie snelste teams gehuldigd, met een wisseltrofee voor de winnaar.

Inschrijven

Inschrijven voor dit evenement kan via de website van TD sportswear. Bij betaling dienen de contactgegevens volledig te worden ingevuld. Bij betaling gaan de deelnemers akkoord met het reglement van het evenement en is de inschrijving definitief. Uiterlijk een week voor het NCK moeten de namen en de licentienummers van de deelnemers door de ploegleiders zijn ingeleverd. Hierover ontvangen de deelnemers een mail. In de week voorafgaande aan het NCK ontvangt ieder team de exacte starttijd en de laatste belangrijke informatie.

Kijk hier voor meer informatie.