Rabobank heeft nieuw pand in Dronten

Dronten - Rabobank Flevoland is sinds maandag gevestigd aan de Kop van het Ruim 7-9 in Dronten. Het kantoor aan De Rede is daarmee definitief gesloten.

Centrale service

Na een zomer vol verbouwingsactiviteiten is het nieuwe kantoor van Rabobank Flevoland geopend voor klanten en medewerkers. ‘Dankzij de centrale ligging kunnen we onze klanten goede service blijven bieden’, vertelt directievoorzitter Stefan Lohuis van de Rabobank.

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur binnenlopen voor het regelen van de dagelijkse bankzaken. Adviesgesprekken kunnen desgewenst ook op afspraak, overdag en ’s avonds, plaatsvinden. Parkeren is geen probleem, er is voldoende parkeergelegenheid bij de nabijgelegen Albert Heijn.

Acties

Ter ere van het nieuwe pand viert de bank feest. De hele maand september houdt zij twee acties: een wensboom-actie en een diner-actie. Met de eerste zet de bank mantelzorgers en vrijwilligers uit het werkgebied in het zonnetje. Als sponsor van het ‘Lions of the Proms’ in de Meerpaal, georganiseerd door de Lionsclub Flevoland, stelt zij 50 x 2 kaarten beschikbaar. Dit concert vindt plaats op 22 november en naast lokale proms, treedt ook Trijntje Oosterhuis op. ‘Daarnaast hebben we de week van de 23e uitgeroepen tot openingsweek. In ons kantoor vinden dan allerlei leuke activiteiten plaats. Wat we deze week gaan doen, laten we zeer snel weten.’

Meer informatie over de acties is te vinden op www.rabobank.nl/flevoland

Gerelateerd nieuws