Verkiezing Onderneming van het Jaar 2019 OVDD in volle gang

Dronten - Ondernemersvereniging De Driehoek houdt ieder jaar de verkiezing Onderneming van het Jaar. Mede-ondernemers uit de gemeente Dronten kunnen tot eind september voordrachten indienen, waarna een deskundige jury uit deze voordrachten een shortlist maakt waar de uiteindelijke winnaars uit voort komen.

Deze winnaars worden bekend gemaakt tijdens het OVDD Nieuwjaarsfeest op 11 januari 2020.

Drie categorieën

'Er zijn drie categorieën waarin ondernemingen kunnen worden voorgedragen: TOP Onderneming van het Jaar, Talent van het Jaar en Detaillist van het Jaar. Voor alle categorieën geldt dat de onderneming in de gemeente Dronten gevestigd moet zijn', vertelt Janny van den Berg (MKB Doorgaan), onafhankelijk jurylid bij deze verkiezingen. Samen met Ton van der Giessen (Directeur Van Werven Kunststof Recycling BV, TOP Onderneming 2018) en Robert Elshof (Elshof Organic Fruit, TOP Onderneming 2017) vormt zij de jury van deze verkiezingen.

Tijdens het OVDD Zomerfeest is de Kick-of geweest van de verkiezingen en tot eind september kunnen voordrachten worden ingediend.

Oproep aan ondernemers

'In de afgelopen jaren horen we steevast na de bekendmaking van de nominaties in de verkiezing Onderneming van het Jaar waarom dat-of-dat bedrijf er niet bij zit. In de meeste gevallen is het betreffende bedrijf niet voorgedragen. Dit is de taak van u als mede-ondernemer!' schrijft OVDD in een bericht via haar sociale media.

Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil OVDD haar bewondering en waardering tonen voor alle, zeer uiteenlopende bedrijven in de gemeente Dronten. Daarnaast wil zij met de verkiezing het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in de gemeente Dronten onderstrepen.

Voordracht

Zowel leden als niet-leden van OVDD kunnen voordrachten indienen via de website van OVDD. Via deze pagina kunnnen ook het protocol en de geldende criteria worden gedownload.