BAS Basketball viert veertigjarig bestaan

Biddinghuizen - BAS Basketball in Biddinghuizen bestaat veertig jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een programma voor jong en oud op zaterdag 7 september.

Clinic voor jeugdleden

Vanaf 14.00 uur is er voor de jeugdleden een clinic door Landstede Basketbal. BAS is onlangs een partnerschap met de huidig landskampioen van de basketbal eredivisie aangegaan. Mede daardoor is het mogelijk geworden dat spelers van Landstede hun skills aan de jeugdspelers over kan brengen in deze clinic. De organisatie is erg blij met deze samenwerking en hoopt dan ook op een goede opkomst bij deze clinic.

Reünietoernooi voor oud-leden

Om 17.00 uur start het reünietoernooi voor de senioren. Zowel huidige leden als oud-leden kunnen zich opgeven voor dit 3-tegen-3 toernooi. Dit kan als team maar ook individueel. Bij het samenstellen van de teams wordt er zoveel mogelijk geprobeerd teams te vormen met spelers die in het verleden ook hebben samen gespeeld.

De dag wordt in Het Koetshuis in Biddinghuizen afgesloten met een gezellig samenzijn waarbij herinneringen opgehaald kunnen worden en nieuwe worden gemaakt. Opgave voor de jeugdclinic of het reünie-toernooi via 40jaar@basbasketball.nl.