Schrijfcafé staat in teken van nog altijd actueel boek uit 1984

Dronten - Onder het genot van een kop koffie of thee je laten inspireren door het boek 'Je kunt je leven helen' van Louise Hay. Op maandag 9 september kan iedereen zijn of haar pen laten spreken tijdens het maandelijkse Schrijfcafé in de bibliotheek in Dronten.

'Je kunt je leven helen' is een boek uit 1984, maar nog altijd actueel. Louise Hay laat de lezer op een eenvoudige manier kennismaken met wat lichaam en geest verbindt. Negatieve gedachten over jezelf - en wie heeft die nu nooit - kunnen je behoorlijk dwars zitten. Positieve gedachten daarentegen helpen je om je eigen kracht te gebruiken en plezierig door het leven te gaan. Tijdens dit Schrijfcafé gaan de deelnemers per pen op zoek naar hun eigen kracht en wat dat hen te bieden heeft.

Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met De Schrijverij een Schrijfcafé. Elk café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven.

Het Schrijfcafé op 9 september duurt van 10.30 tot 12.30 uur. Deelnemers moeten zelf pen en papier meenemen. De kosten bedragen 15 euro. Een kaartje kopen kan aan de balie of via www.flevomeerbibliotheek.nl.