Inwoners Lelystad jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Lelystad - Vijftig inwoners van Lelystad uit postcodegebied 8243 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert.

Of de inwoners van Lelystad daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondagavond 8 september te zien bij SBS6.

Martin (51) uit Lelystad is één van de gelukkigen die afreizen naar de studio in Amsterdam: 'Ik moet alleen mijn kleren nog uitzoeken en dan ben ik er klaar voor! Het wordt mijn geluksdag, want ik ben die dag jarig. Mocht ik naar huis gaan met een geldbedrag, dan zetten mijn vrouw en ik dat apart voor een mooie opleiding voor ons 9-jarige dochtertje. En ik zal zeker kijken of ik een mooie bijdrage kan leveren aan de maatschappij door te geven aan een goed doel'.

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Lelystad zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Lelystad is zondag 8 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.