Gitarist Mart Hillen speelt op Schokland

Schokland - Gitarist Mart Hillen treedt zaterdag op tijdens Zomer op Schokland. De twee optredens bij Museumrestaurant Schokland zijn om 15.30 en 16.30 uur.

In 2016 won Mart de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam waarna hij speelde met ’s werelds beste akoestische gitarist Tommy Emmanuel. ‘Ik denk dat ik wel met pensioen kan’, was zijn uitspraak toen hij Mart hoorde spelen. Het talent zal nu tijdens de Zomer op Schokland te zien en te horen zijn.

Zomer op Schokland

Het festival Zomer op Schokland is 23 juni van start gegaan en zal duren tot en met 22 september. Ieder weekend zijn er op Schokland optredens; van muziek tot toneel tot literatuur. Gedurende de hele periode kan de land-art en poëzieroute ‘Dichter op het Land’ worden bewandeld en bewonderd. Langs de wandelroute staan 20 bijzondere kunstwerken van internationale kunstenaars. Routekaarten zijn te koop aan de kassa van Museum Schokland. De volledige weekendprogrammering is te vinden op de website van het museum.