Nieuw theaterseizoen De Meerpaal gaat van start

Dronten - Na een lange zomerstop zet De Meerpaal in Dronten vanaf september de deuren van haar theater weer wagenwijd open. Met meer dan 100 voorstellingen op de rol belooft het een mooi theaterseizoen te worden.

Naast uiteenlopende producties, is er veel aandacht besteed aan de zogenaamde randprogrammering waardoor bezoekers meer dan ooit kunnen genieten van een avondvullend programma. Van thema-avonden en heerlijke culinaire arrangementen voorafgaand aan de voorstelling tot live muziek van Drontense artiesten en jamsessies van De Meerpaal Academie voor een gezellige nazit.

Het gehele programma 2019-2020 is te zien en te reserveren op www.meerpaal.nl. Alle voorstellingen staan ook uitgebreid omschreven in het inspirerende Meerpaal Magazine dat verkrijgbaar is op het Serviceplein in De Meerpaal.

Aftrap op 7 september

Op 7 september trapt het Flevo’s Mannenkoor het nieuwe seizoen af met een benefietconcert, waarna Remco Veldhuis op 14 september de allereerste cabaretvoorstelling voor zijn rekening neemt met zijn succesvolle show Lang Verhaal Kort.