Mooi begin seizoen SV Lelystad

Ermelo - Voor de selectie van SV Lelystad is het nieuwe seizoen mooi begonnen. Zaterdagmiddag speelde de formatie van de nieuwe trainer Meloudi Zaki de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op de competitie. In Ermelo werd FC’58 met 3-0 verslagen.

Nadat aan het einde van het vorige seizoen een groot gedeelte va de selectiespelers van SV Lelystad de club had verlaten, moest trainer Meloudi Zaki werken aan een nieuwe selectie. Hoewel nog lang niet alle spelers terug zijn van vakantie, speelde SV Lelystad in de eerste oefenwedstrijd redelijk goed.

EFC’58, dat in de Vierde klasse uitkomt, was alleen in de openingsfase gelijkwaardig aan SV Lelystad. Maar nadat Dylan Lanser halverwege de eerste helft SV Lelystad  op fraaie wijze op voorsprong had gezet, kwam EFC’58 nauwelijks nog gevaarlijk bij de nieuwe doelman Shaquille Inge.

In de tweede helft verhoogde Oussama Selouani met een kopbal de voorsprong en niet veel later liet Dylan Lanser opnieuw een treffer aantekenen. In de score van 0-3 kwam daarna geen wijziging meer.

Trainer Zaki was tevreden met het eerste optreden van zijn selectie en zijn elftal speelt nog oefenduels tegen Zeewolde en SC Buitenveldert. Daarna staat de eerste bekerwedstrijd op het programma.