Nieuwe Boks Challenges bij Optisport Flevopark

Dronten - Flevopark in Dronten start eind september weer met nieuwe Boks Challenges: een uitdagende work-out voor iedereen. In een laagdrempelig trainingsprogramma van 12 weken op twee verschillende niveaus leren deelnemers de techniek van het boksen en werken zij aan hun conditie.

Zowel niveau 1 Boxing Basic als niveau 2 Boxing Advanced wordt aangeboden.

De Boks Challenge bestaat uit trainingen en advies die worden gegeven door trainers van de Boksbond. Ze leren deelnemers stoten, verplaatsen, passief en actief verdedigen en de juiste bokshoudingen aan te nemen. De trainingen zijn een keer per week op donderdag. Boxing Basic start om 19.00 uur, Boxing Advanced start om 20.00 uur.

Samenwerking Boksbond en Optisport

De Nederlandse Boksbond en Optisport hebben samen dit uitdagende boksprogramma ontwikkeld om meer mensen enthousiast te maken voor de bokssport. Door de samenwerking krijgt de Boksbond de kans de bokssport op nieuwe locaties in Nederland aan te bieden, aan mensen die uit zichzelf misschien niet snel naar een boksvereniging stappen. Optisport vindt in de Boksbond een samenwerkingspartner van naam en maakt graag gebruik van de kennis, ervaring en het netwerk van gekwalificeerde trainers om haar sportaanbod verder uit te breiden.

Kijk voor meer informatie over de Boks Challenge en aanmelden op www.optisport.nl/locaties/flevopark/bokschallenge