Onze Dorpskwis houdt instructiemiddag

Dronten - Onze Dorpskwis houdt op koopzondag 25 augustus om 13.00 uur een instructiemiddag bij Thuis Eten & Wonen aan De Rede 45 in Dronten. 'Het is belangrijk dat elk team ook vertegenwoordigd is bij deze bijeenkomst omdat je allerlei handige tips en aanwijzingen krijgt', aldus de organisatie.

Tijdens de instructiemiddag wordt ook de joker verstrekt die tijdens de kwisavond op 21 september ingezet kan worden om voor een favoriete categorie dubbele punten te behalen. 'Zonder joker is het haast onmogelijk om de kwis te winnen'.

Laatste kans om in te schrijven

De instructiemiddag is tegelijk ook de laatste kans voor teams om zich in te schrijven. Dit kan tussen 12.30 en 16.00 uur. Zodra de teller op 20 teams staat wordt bekend gemaakt wat het prijzengeld is dat de beste 3 teams aan een goed doel mogen besteden. Uiteraard ontvangt de winnaar de Meerpaal-wisseltrofee en natuurlijk de eeuwige roem.

Mini Dorpskwis

Veel deelnemers aan de Meerpaaldagen namen deel aan Onze Mini Dorpskwis om een idee te krijgen van de vragen. 'We hebben maar liefst 30 legpuzzels aan winnaars uitgedeeld. Hoe dan ook, het wordt weer puzzelen met Onze Dorpskwis'.

Kijk voor meer informatie op: www.onzedorpskwis.nl