De Meerpaal start met minicursus 'Modern Contemporary'

Dronten - De Meerpaal start vanaf donderdag 29 augustus met een mini-danscursus voor kinderen vanaf 9 jaar: Modern Contemporary.

'Deze dansvorm bestond al voor jongeren vanaf 12 jaar, maar we merkten dat er ook vraag was vanuit de jongere doelgroep', aldus dansdocent Amarinske Brands. Modern Contemporary is een zeer diverse dansstijl waarbij de organische bewegingen uit de moderne dans worden gecombineerd met de flow vanuit de jazz en de energie vanuit het vloerwerk.

Modern Contemporary is een dansante les waarin je technisch wordt uitgedaagd waarin leerlingen zich verder ontwikkelen in opbouw van kracht, lenigheid, muzikaliteit en creativiteit. Amarinske: 'Of je nu op het podium staat of in de les, je wordt uitgedaagd om altijd het beste uit jezelf te halen'.

Het enthousiasme binnen de 12+-groep blijft maar groeien. 'Er is zelfs al een groep voor de gevorderde dansleerlingen gevormd', aldus Amarinske. 'We willen graag de leerlingen vanaf 9 jaar ook de mogelijkheid bieden om in dit dansenthousiasme mee te gaan. De cursus is een mooie springplank voor de jonge dansliefhebbers'.

De minicursus van 4 lessen start vanaf donderdag 29 augustus van 16.15 tot 17.15 uur. Nieuwsgierig? Kom tijdens de open lesweek van 9 tot en met 14 september naar De Meerpaal en neem een kijkje in de les. Bij voldoende animo wordt de cursus omgezet naar een jaarcursus. 

Meer informatie is te verkrijgen via activiteiten@meerpaal.nl of telefonisch via 0321-388714.