VVD Lelystad houdt politiek café over ‘Noodzakelijke bezuinigingen vanaf 2020’

Lelystad - De VVD houdt op maandag 26 augustus een politiek café in Grand Café De Vier Engelen aan de Zilverparkkade 130 in Lelystad. Het thema is ‘Noodzakelijke bezuinigingen vanaf 2020’.

De gemeente Lelystad moet vanaf 2020 forse bezuinigingen doorvoeren vanwege afnemende financiële bijdragen vanuit het Rijk. Deze bezuinigingsronde gaat pijn doen: de gemeente zal de komende jaren scherpe keuzes moeten maken. De VVD-fractie in de gemeenteraad hecht eraan om bij het maken van die keuzes goed te luisteren naar de inwoners van Lelystad en organiseert daarom dit politiek café. De fractie neemt de uitkomsten van deze avond mee als input voor de debatten in de gemeenteraad over dit onderwerp.

Lelystad Next Level

Voorafgaand aan de discussie over het hoofdonderwerp geeft VVD-wethouder Janneke Sparreboom-van der Spoel (Economische Zaken, Wonen en Stadshart) een korte presentatie over Lelystad Next Level, de strategische agenda waarmee betrokken partijen ervoor willen zorgen dat Lelystad een economisch aantrekkelijke stad wordt met een sociaal sterke en duurzame samenleving.

Het Politiek Café begint om 19.30 uur en is ook toegankelijk voor niet-leden. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De avond wordt rond 21.00 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden voor deze avond kan via vvdlelystad@outlook.com.