Meerpaaldagen van start (fotoreportage)

Dronten - Met optredens van DJ Ricky Corony, Elske DeWall en de Memphis Maniacs is 28e editie van de Meerpaaldagen in Dronten donderdagavond van start gegaan.

De ervaren en sfeer makende DJ Ricky Corony opende het muziekprogramma. Ook later op de avond heeft hij het publiek opgezweept en opgewarmd met de plaatjes die hij draaide.

Voor de officiële opening van deze editie was het woord aan de nieuwe burgemeester van Dronten, Jean Paul Gebben. Met warme woorden en een groot compliment voor ProDronten en alle vrijwilligers opende hij de Sponsorbijeenkomst voorafgaand aan het muziekprogramma.

Elske DeWall met band

Rond 21.00 uur was het de beurt aan Elske DeWall en haar band. Met haar zeer diverse repertoire en haar prachtige stem wist ze vele bezoekers te bekoren. Wat het publiek enorm wist te waarderen was het optreden met haar voltallige band. Dit gaf het optreden een gouden randje.

[De tekst gaat verder na de video]

‘Maniacs Mash-Up Medleys’

De Memphis Maniacs waren de afsluitende act. Het was werkelijk een spetterende show vol dynamiek en energie. Ze speelden voor het publiek herkenbare hits die vervolgens door henzelf werden omgetoverd tot heuse ‘Maniacs Mash-Up Medleys’. Dit gaf hun optreden zeker iets unieks. Deze avond werd mede dankzij deze band, het mooie weer en het enthousiaste publiek met een goed en energiek gevoel afgesloten. Op naar morgen want dan is er meer…

Vrijdag is er meer…

Vrijdag is het de tweede dag van de Meerpaaldagen. Naast een avondprogramma is er ook overdag genoeg te beleven voor jong en oud. Saskia & Serge treden op tijdens de Seniorenmiddag. Ook zijn er weer heel wat sportieve activiteiten te ondernemen. Er is een creamiddag en een braderie. Een drankje of kop koffie doen op een van de terrassen kan natuurlijk ook.

Het muziekprogramma begint al vroeg met DJ Ricky Corony. Hij heeft zich donderdagavond als sfeermaker al bewezen. Voordat de Snollebollekes het podium betreden is het de beurt aan de bands: PROOST!, One Two Trio en Helemaal Hollands. Zij zorgen op geheel eigen wijze dat het publiek niets te kort komt.

Kijk hier voor het complete programma.