Hema Dronten krijgt nieuw winkelconcept

Dronten - Hema gaat het filiaal aan het Havenplein in Dronten ombouwen naar voorbeeld van haar internationale winkels.

Indeling in werelden

Het internationale winkelconcept dat Hema ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen is zo’n succes dat het nu ook in Dronten wordt uitgerold. Het belangrijkste verschil is de indeling in werelden. Deze nieuwe indeling maakt het voor klanten in één keer duidelijk waar ze in de winkel haar producten kan vinden.

Feestelijke heropening

De winkel wordt tot en met zaterdag 31 augustus verbouwd. Tijdens de verbouwing blijft de winkel gewoon geopend. De feestelijke heropening vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 september.

Eenvoudiger

Na de verbouwing wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar. Al jaren krijgt HEMA veel positieve reacties van zowel haar buitenlandse als Nederlandse klanten die tijdens hun vakantie in Frankrijk, Spanje of het Verenigd Koninkrijk een HEMA hebben bezocht. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springt.

Positieve reacties

Filiaalmanager Ans Becker: ‘De afgelopen tijd is het nieuwe winkelconcept uitgebreid getest. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA, we zijn blij dat we onze klanten nu ook deze winkelervaring kunnen bieden en hopen ze na de verbouwing weer mogen te verwelkomen in onze winkel aan het Havenplein’.