Larserweg gaat vier dagen dicht richting Lelystad

Lelystad - De provincie werkt van maandag 02.00 uur tot en met donderdag 06.00 uur aan de Larserweg rondom de op- en afritten van de A6 bij Lelystad. Hiervoor is de weg afgesloten richting Lelystad en gelden er omleidingen.

De werkzaamheden vinden plaats van industrieterrein Larserpoort tot de brug over de Lage Vaart aan de Larserweg. Hierbij is de rijbaan richting Lelystad dicht.

Omleidingen

Verkeer vanuit Harderwijk in de richting van Lelystad wordt de A6 richting Emmeloord op geleid om via A6 afrit 11 Lelystad Noord te rijden. Ook verkeer op de A6 vanuit Almere kan geen gebruik maken van afrit Lelystad en wordt doorgestuurd naar afrit Lelystad Noord. De extra reistijd bedraagt zo’n 20 minuten.

Verkeer in de richting van Harderwijk (uit Lelystad en vanaf A6 Emmeloord) ondervindt geen hinder.

Kruising Larserweg - Larserplein

Tijdens deze werkzaamheden is ook de kruising Larserweg - Larserplein tijdens een aantal nachten dicht. Hierdoor zijn de KFC, MacDonalds, het casino en industrieterein Zuiderpark niet bereikbaar. Dit is tijdens de nachten van: 12/13 augustus van 20.00 tot 06.00 uur; 13/14 augustus van 20.00 tot 06.00 uur; donderdag 15 augustus van 02.00 tot 16.00 uur.

Openbaar vervoer

Lijn 148 richting Harderwijk  en lijn 7 naar Lelystad Airport rijden via de parallelweg het Larserpad. Bus 148 wordt in Lelystad de bus naar Emmeloord. Uit voorzorg rijdt er richting Emmeloord een extra bus om de overstap te kunnen halen.

Werkzaamheden

De N302 Larserweg is sinds 1 juli dit jaar in onderhoud. De provincie voorziet de weg  van nieuw asfalt. De werkzaamheden zijn begonnen ter hoogte van de Gooiseweg. In acht weken tijd wordt richting de bebouwde kom van Lelystad gewerkt. De werkzaamheden zijn tot op heden voorspoedig verlopen.

Kijk hier voor meer informatie.