De Meerpaal trekt 70% meer bioscoopbezoekers

Dronten - Veel filmliefhebbers wisten in de maand juli de bioscoop van De Meerpaal te vinden. Met maar liefst 70% méér bezoekers dan vorig jaar is deze maand een bijzonder goede filmmaand te noemen.

Nieuwe stoelen en airco

‘Naast de populariteit van de nieuwste Disneyfilm ‘‘The Lion King” hebben de nieuwe stoelen in de tweede bioscoopzaal en de aanwezigheid van airco bijgedragen aan dit mooie resultaat,’ aldus Meerpaal-directeur Hans Maris.

Stijging in warme zomermaanden

‘De laatste jaren zien we in de warme zomermaanden een stijging qua bioscoopbezoekers,’ vervolgt Maris. ‘Mensen hebben niet altijd meer zin om met het hete weer buiten te zijn en zoeken steeds meer de verkoeling op. Gelukkig beschikken onze beide bioscoopzalen over uitstekende airco’s waardoor onze bezoekers ook tijdens de hete zomerdagen optimaal kunnen genieten van de nieuwste films.’

Nederlandstalige versie

Sinds de release op 17 juli zijn al ruim een miljoen Nederlanders naar de nieuwste ‘Lion King’-film geweest. Nooit eerder bereikte een film in ons land zo snel de miljoenste bezoeker. Ook in De Meerpaal wordt de film goed bezocht. De film is nu in De Meerpaal ook als Nederlandstalige versie te zien. ‘Zo kunnen ook de jongste bezoekers genieten van deze spectaculaire familiefilm,’ aldus Maris.