Kaartverkoop 'Heel Dronten zingt Hazes' is gestart

Dronten - Vijftien jaar na het overlijden van de legendarische volksheld André Hazes blijkt zijn muziek nog steeds springlevend. Dat Nederland van Hazes houdt, staat buiten kijf. De populariteit van Hazes blijft enorm. Zaterdag 21 september komt het Hazes-gevoel wel héél dichtbij. ‘Heel Dronten zingt Hazes’ viert het leven van deze volksheld.

Luidkeels meezingen

Wie het repertoire van André Hazes uit zijn of haar hoofd kent en niets liever doet dan luidkeels meezingen is zaterdag 21 september welkom om het glas te heffen en mee te zingen. De avond start met de ‘Hazes sing-along’ en daarna kunnen mensen zelf de microfoon in handen nemen om de sterren van de hemel te zingen tijdens de karaoke night. Dit alles onder het genot van bier en broodjes bal.

Amsterdams Café

Om 20.30 uur is het Amsterdams Café geopend, om 21.30 uur begint de sing-along met een live band en om 22.30 uur start de karaoke night.

Kaarten reserveren

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa op het Serviceplein (geopend van maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) en online via de site van De Meerpaal.

Dit event is voor iedereen vanaf 18 jaar.