Padeltoernooi BAS tennis goed verlopen

Biddinghuizen - De derde editie van het Jacob Schaap Open Padeltoernooi in Biddinghuizen is alweer voorbij. De organsatie kijkt tevreden terug op het evenement.

Behoorlijke groei

Met maar liefst 66 deelnemers is er een behoorlijke groei in verhouding met de vorige editie. BAS Tennis & Padel is daarom blij met de vernieuwing van het park. Volgens de toernooileider was de timing van een tweede padelbaan op het park perfect. 'Zonder deze toevoeging hadden er niet zoveel padelspelers kunnen meedoen,’aldus de organisatie in een persbericht.

Garant voor gezelligheid en fanatieke wedstrijden

Het toernooi staat ieder jaar garant voor gezelligheid met daarbij fanatieke padelwedstrijden. Daarnaast spelen de deelnemers veel wedstrijden wanneer je dit vergelijkt met andere evenementen. Alle koppels hebben minimaal drie wedstrijden gespeeld. Dit was niet mogelijk geweest zonder de nieuwe padelbaan.

Vier categorieën

Er werd gespeeld in vier verschillende categorieën. Eén daarvan was de ouder/kind-poule, waarin de jeugd wordt gestimuleerd om padel te spelen. De andere drie onderdelen waren de beginners-klasse, de tweede en de eerste klasse. Bij de beginners wonnen Luiz Fidom en Martijn Boer en in de tweede klasse waren Foort Sandee en Angelique de Graaf de sterkste. In het hoogste onderdeel wisten de kampioenen van vorig jaar hun titel te behouden: John Dijkstra en Dennis Kloosterman.

Traditiegetrouw vindt het padeltoernooi plaats in week 28. Voor volgend jaar liggen de data al vast. Het toernooi is dan van 6 tot en met 12 juli. Wie ook een keer de sport padel wil proberen kan contact opnemen met BAS Tennis & Padel in Biddinghuizen. Meer informatie staat op de website van de vereniging.