Swift '64 gaat samenwerken met Almere City FC

Swifterbant - Swift’64 Voetbal en Almere City FC werken de komende jaren nauw samen. Beide clubs ondertekenen voor aanvang van het seizoen 2019-2020 een driejarige intentieverklaring.

Samen optrekken

Met deze verklaring spreken beide partijen uit om zowel op voetbaltechnisch als maatschappelijk vlak samen op te trekken. Swift’64 Voetbal wil hiermee als ambitieuze en vooruitstrevende voetbalclub, de sterke betrokkenheid van de Almere City FC in de regio Flevoland en de gemeente Dronten in een proactieve verbindende, inspiratie volle samenwerking promoten en een warm hart toedragen. Vanwege haar innovatieve karakter (slogan: Jong-Eigenwijs-Ambitieus) sluit Almere City FC uitstekend aan bij het DNA van Swift’64 Voetbal (slogan: Passie-Plezier-Prestatie).

Hoger voetbalniveau

Middels het partnerconvenant gaat de jongste Betaald Voetbal Organisatie van Nederland concreet bijdragen aan een hoger voetbalniveau en meer voetbalbeleving van de spelers, speelsters en trainers van Swift’64 Voetbal en een nog grotere betrokkenheid van de supporters en sponsoren.