Miele doet de was op Lowlands

Biddinghuizen - Lowlands staat voor de deur. Van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus vindt het festival - de naam voluit: A Camping Flight to Lowlands Paradise - plaats. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival hoeven de bezoekers zich geen zorgen te maken over hun viezen kleren. Miele wast ze.

PowerWash

Ook is er de PowerWash, waar de bezoekers zich schoondansen. En een biertje over het t-shirt? Geen nood, app met de Miele Waslijn.

Vieze kleding inleveren

Bezoekers kunnen de maandagochtend na het festival hun vieze festivalkleding inleveren bij de Miele Laundry Club. Voor 25 euro (of acht Lowlands-muntjes) hebben festivalgangers drie kilo minder om over die beruchte brug te sjouwen; de kleding wordt gewassen, gedroogd en ook nog eens gestreken thuis afgeleverd.

Goed alternatief

Een goed alternatief voor de campingdouche is de Miele PowerWash. Campingdouches zijn over het algemeen vies, er staan lange rijen en het water is lauw. Miele lost het op in de inmiddels legendarische PowerWash, waarin de festivalgangers hun oksels schoondansen. De ruimte in elk wasrondje is beperk. Wie buurtbewoner wordt - het enige wat je daarvoor moet doen is de tent in de buurt van de PowerWash opzetten, de Splashzone - krijgt tussen 10.00 en 11.00 uur voorrang op andere bezoekers.

Miele Waslijn

Tot slot is er ook nog de Miele Waslijn. Handig voor als er een biertje over het favoriete festivalshirt gaat. Of als je doorweekt van het zweet de Alpha tent uitkomt. Ook met praktische vragen over de PowerWash kunnen Lowlanders appen met de Miele Waslijn via 06-29142647. Er wordt ook op DM’s via Instagram of Facebook Messenger gereageerd. Sommige binnenkomende berichten worden beloond met voorrang in de rij. De Miele waslijn is van 31 juli tot en met 19 augustus tussen 10.00 en 18.00 uur bereikbaar.