Op Dreef Feestweek in Biddinghuizen besluit vakantie

Biddinghuizen - Eind augustus en begin september wordt in Biddinghuizen de Op Dreef Feestweek gehouden.

Het dak eraf

Woensdag 28 augustus gaat ‘s middags in de feesttent het dak eraf tijdens een kinderprogramma. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn alle kinderen uit Biddinghuizen welkom. ‘s Avonds is er die dag een nieuw onderdeel, te weten ‘Biddinghuizen goes live’. Dit is een talentenjacht waar Biddinghuizenaren nummers zingen van hun idolen. De talentenjacht is van 19.00 tot 23.00 uur.

Kennismaken met yoga

Op donderdag 29 augustus kunnen mensen in de tent onder professionele leiding kennismaken met yoga. Zaterdag 31 augustus is iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur welkom aan de kade. Hier liggen diverse sleepboten klaar om te bezichtigen. Op de kade staan diverse gezellige kraampjes en stands. Om 17.00 uur gaat de tent open voor alle inwoners die zich aangemeld hebben voor de Op Dreef Maaltijd. Een van de plaatselijke ondernemers heeft een mooi buffet samengesteld. Het buffet wordt afgesloten met een muzikaal moment.

Ouderwets gefeest

Vanaf 20.00 uur wordt ouderwets gefeest, met artiesten als Peter Beense en Stanley Hazes. Zondag 1 september zijn de dorpsbewoners vanaf 14.30 uur welkom voor de interreligieuze bijeenkomst. De Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomsten Biddinghuizen (WIBB) heeft een mooi programma samengesteld.

Kaarten voor de feestweek zijn te bestellen via de website van De IJsvogel.