The Obstacle Challenge op Urk gaat toch door

Urk - Er komt dit jaar toch een Obstacle Challenge op Urk. De organisatie heeft alles op alles gezet om toch nog een sportief uitdagend evenement op de kalender te krijgen en wel op zaterdag 31 augustus.

Ook dit jaar worden de deelnemers getest op doorzettingsvermogen, teamwork, kracht en inspanning. Als deelnemer van de Obstacle Challenge hoef je niet full-time in een sportschool rond te lopen. Deelnemers moeten het wel leuk vinden om uitgedaagd te worden. Mochten er oefeningen zijn die een deelnemer niet kan doen, betekent dat niet direct einde oefening. Iedere deelnemer gaat zijn of haar eigen uitdaging aan.

Monkeybar

Er is dit jaar gekozen voor een parcours op het terrein van Sortas Recycling op Urk. Het parcours bevat alle evenementen die horen bij een dergelijk evenement. Denk aan de Monkeybar, Atlas Stones, pushups, wall balls, tire flip, sit-ups, burpees, pull ups en nog veel meer. De uitdagingen volgen elkaar in een mooi tempo op. Ook iser op het parcours een aantal nieuwe elementen toegevoegde. Aan veel uitdagingen wordt net even weer een andere draai gegeven dan voorgaande jaren. 

Er wordt dit jaar één type ticket aangeboden. Er is dit jaar geen teamchallenge of wedstrijdelement, maar dat betekent niet dat je als team niet kan deelnemen of dat het niet competitief is. Bij de start/finish is er een grote klok zijn waardoor de deelnemer zijn/haar starttijd en finishtijd kan zien.

Vrijwilligers

De organisatie zoekt nog wel enkele vrijwilligers voor op zaterdag 31 augustus. De dag sluiten we af met alle vrijwilligers af met een gezellige BBQ. Aanmelden kan via info@obstaclechallenge.nl