André Rieu in bioscoop Agora en De Meerpaal

Dronten - Een concert in Maastricht van André Rieu’s beleven in de bioscoop van De Meerpaal in Dronten en in die van Agora in Lelystad. Het kan op zaterdag 27 en zondag 28 juli.

Fans vanuit alle hoeken van de wereld

De concerten vanuit Rieu’s geboortestad Maastricht trekken jaarlijks fans vanuit alle hoeken van de wereld. Het middeleeuwse stadsplein is omgetoverd tot een spectaculaire achtergrond voor zijn onvergetelijke concerten, gevuld met humor, plezier, emotie en magnifieke muziek voor alle leeftijden.

Dansschoenen aantrekken

Dit jaar nodigt André Rieu het publiek uit om de dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert ‘Shall we dance?’. De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest; de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Kijkje achter de schermen

Genieten van André Rieu, zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en speciale gasten. Het kan tijdens een magische bioscoopervaring. Het publiek wordt getrakteerd op een kijkje achter de schermen, een exclusief interview met André en enkele speciale verrassingen. Het publiek loopt kans omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans.

Driegangendiner

Zaterdag 27 juli is het in De Meerpaal mogelijk voorafgaand aan de filmvoorstelling een driegangendiner te nuttigen. In Agora is het zondag 28 juli mogelijk een High Tea te gebruiken.