Van Eric Clapton tot Ed Sheeran

Dronten - Toen Ed Struijlaart op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag wist hij twee dingen zeker: hij wilde zo'n baard en zo'n gitaar. Voor de baard moest hij nog even geduld hebben, maar de gitaar was er snel. Tijdens zijn theatervoorstelling 'Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ brengt Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden.

Crossroads

De voorstelling is donderdag 26 september om 20.30 uur te zien in theater De Meerpaal in Dronten. Van de ‘Crossroads’ van Robert Johnson naar het Seattle van Jimi Hendrix. Waarom is Clapton's unplugged optreden zo legendarisch en waarom weet Ed Sheeran in zijn eentje, alleen gewapend met een akoestische gitaar en een loopstation, avond aan avond Wembley uit te verkopen? Waarom is de gitaar anno 2019 nog steeds bepalend in de popmuziek? Dit alles en meer in ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’. De show gaat wegens succes in reprise.

Kaarten reserveren

Kaarten reserveren kan aan de kassa (geopend van maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via 0321-388770 en via de site van De Meerpaal.