'The Lion King' in bioscoop Meerpaal

Dronten - De splinternieuwe Disneyfilm 'The Lion King' is vanaf deze week te zien in de bioscoop van De Meerpaal in Dronten.

Klassieker een remake geven

Disney besloot na het succes van 'The Jungle Book' uit 2016 dat het tijd was om de animatieklassieker een remake te geven. De eerste reacties over de film zijn zeer lovend: 'Regisseur Jon Favreau heeft er heel wat moois van weten te maken. Een ongelooflijke prestatie,' kopt Filmtotaal. In Disney’s 'The Lion King' neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren.

Uiterst serieus

Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu al uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Mufasa’s broer Scar, die zelf de troon wil bemachtigen, heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning.

Nieuwe vrienden

Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden leert Simba om op te groeien, en om uit te zoeken hoe hij datgene wat hem rechtmatig toekomt, kan heroveren. The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om gekoesterde personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen. Kaarten reserveren kan aan de kassa op het Serviceplein, telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.