Avondje film met bier en hamburgers

Lelystad - In Agora is het woensdag 31 juli om 19.30 uur tijd voor een echte mannenavond. Onder het genot van een koud biertje en een warme hamburger kunnen mannen genieten van de actiefilm ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’ tijdens een ‘Bier, Burger & Blockbuster’-avond.

Stand-alone film

Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle ‘Fast & Furious’- franchise, die met acht films tot nu toe al bijna vijf miljard dollar heeft opgebracht. De actiefilm geeft een nieuwe wending aan de franchise en neemt het publiek mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa.

Aartsrivalen

De twee aartsrivalen Luke Hobbs en Deckard Shaw moeten samenwerken om één gemeenschappelijke vijand te verslaan. De film is geregisseerd door David Leitch (’Deadpool 2’) en opnieuw is het script van de hand van Chris Morgan. De voornaamste rollen worden gespeeld door Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren.

Entree

De entreeprijs is inclusief twee biertjes (of fris), één burger. De deuren gaan open vanaf 19.00 uur en uiteraard zijn ook vrouwen welkom.<eindpunt_blauw>