Nog meer Fun bij de Pionier Run

Bant - NOPPOP houdt op zaterdag 13 juli opnieuw de Pioneer Run in Bant, een zogenaamde obstacle run. Een ruim 5 km lang parcours door de natuur van het Schoterveld met vele robuuste obstakels staat de deelnemers te wachten.

De start is om 15.00 uur (na een warming-up onder leiding van een professional van Ultimate Combi Training uit Emmeloord) op het NOPPOP festivalterrein.

Nieuwe route

Er is voor de derde editie van dit evenement gekozen voor een nieuwe route. De spieren zullen weer zwaar belast worden. Door theatrale ondersteuning van de run worden zelfs de lachspieren onderweg getraind.

Extra hoogteverschil

De Pioneer Run heeft dit jaar extra hoogteverschil en diverse elementen met water, modder, klimmen, kruipen, springen. Strobalen, een klimwand, autobanden, een modderbaan  een zwevende brug en zandzakken ontbreken uiteraard niet.

Inschrijven

Inschrijving is mogelijk vanaf 8 jaar via www.tickettekoop.nl. Jongeren tussen 8 en 14 jaar mogen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Bij inschrijving ontvangt elke deelnemer een leuk sportshirt.

De verwachting is dat het deelnemersaantal van 2019 ruimschoots overschreden gaat worden. Tijdig inschrijven wordt dus aangeraden. Deelnemers starten in groepen van beperkte omvang om de veiligheid onderweg te waarborgen.

Fysieke en mentale uitdaging

De Pioneer Run is een behoorlijk fysieke en mentale uitdaging voor de echte bikkels met vooral een hoog fungehalte. Deelnemers zijn namelijk geen concurrenten van elkaar maar helpen elkaar de Obstacles te overwinnen. 'Verleg jouw grenzen eens. Verzamel je vrienden en ga de sportuitdaging aan!', aldus de organisatie.

Ook voor het publiek is er van alles te beleven. Er kan genoten worden van een hapje en een drankje. Er is heerlijke muziek op het festivalterrein.

Kijk voor meer informatie op www.pioneerrun.nl