Mega Kids Party in bioscoop Agora

Lelystad - In de bioscoop van het Agora Theater in Lelystad vindt zondag 30 juni om 13.00 uur een Mega Kids Party plaats.

Met de release van de nieuwe ‘Toy Story 4’ barst er dan een feestje los, waarbij de kinderen niet alleen de nieuwste animatiefilm zien, maar ook genieten van activiteiten, spelletjes en een kidsbox.

De film gaat over Woody. Hij heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie's tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. 

Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.