Cindisch 2.0 opent in Stadshart

Lelystad - Na vijf succesvolle jaren op de eerste etage in het Lelycentre (boven de voormalige Marskramer) opent restaurant Cindisch zaterdag om 12.00 uur een tweede filiaal op het Stadhuisplein 6 in Lelystad.

Hier kan men terecht voor een lekker broodje of de goedlopende saotosoep. Er is ook een terras. Iedereen is zaterdag tot 17.00 uur welkom.

Het filiaal in de Gordiaan is niet zo groot als in het Lelycentre. Dit filiaal zal zich meer richten op de lunches en afhaal. En uiteraard kan er ook gebruik worden gemaakt van het terras.

‘We hopen op deze manier wat meer wandelend publiek te trekken, mensen die nooit in het Lelycentre komen (en dat zijn er nogal wat) en zo toch nog extra reclame te maken voor ons restaurant’, aldus eigenaren Cindy Moekaram en Ernst Beenke. ‘Op warme dagen kunnen klanten nu bij ons ook een heerlijk pilsje of wijntje drinken onder het genot van lekker eten op het terras. We moeten er zelf voor zorgen om het centrum weer wat levendiger te maken en hopelijk lukt dat met onze komst. Veel van onze klanten zijn super enthousiast dat we daar komen!’