Uitzendbureau Hanzewerk krijgt nieuwe eigenaar

Lelystad - Hanzewerk, de lokale arbeidsbemiddelaar in Lelystad, krijgt een nieuwe eigenaar. Han van den Heuvel, tevens directeur/eigenaar van JaLo Bouwuitzendbureau breidt zijn dienstverlening uit.

Beide organisaties behouden hun eigen identiteit en zullen blijven samenwerken op de Zaanstraat 6-J in Lelystad.

Kansen

‘De overname biedt kansen omdat Hanzewerk voornamelijk lokaal en vooral gericht is op vacatures in de logistiek/productie, waarbij JaLo Bouwuitzendbureau gespecialiseerd is in bouw/technische vacatures. Door het bundelen van krachten schept dit nieuwe kansen’, vertelt Han van den Heuvel.

‘Na 10 jaar gewerkt te hebben in en voor de -lokale- arbeidsmarkt in Lelystad, waarin veel veranderingen zijn geweest, en zeker kansen liggen voor de komende jaren, is nu het moment voor een ander soort ondernemer om de organisatie en het team van Hanzewerk verder te brengen’, zegt Yorick Lindeman, oud-directeur en eigenaar van Hanzewerk.

Vertrouwen

Hij heeft vertrouwen in Han. Dankzij de lange samenwerking kennen de teams en collega’s elkaar goed en kan Lindeman met een gerust hart „zijn” relaties, medewerkers en Hanzewerkers (uitzendkrachten) overdragen.

Van den Heuvel neemt het volledig team over, waarbij de huidige arbeidsbemiddelaars Marlesca Lindeman en Genevieve Thurnim werkzaam blijven. ‘Natuurlijk zal er voor de huidige uitzendkrachten en relaties niets veranderen. Misschien wordt het er zelfs wel beter op’, grapt Han.

Yorick zal tot augustus zorgen voor een actieve en goede overdracht.

Vragen? Bel of app dan naar 0320-224444, of bezoek Hanzewerk aan de Zaanstraat 6-J in Lelystad

www.hanzewerk.nl