Hospice Dronten houdt rondleiding

Dronten - Het Hospice Dronten houdt zaterdag 29 juni om 15.30 uur een rondleiding voor geïnteresseerden.

Indien alle kamers bezet zijn gaat de rondleiding niet door, maar wordt toch een kijkje in de keuken van het Hospice Dronten geboden middels een fotopresentatie.

Een rondleiding is voor belangstellenden een prima mogelijkheid om zich in alle rust te laten informeren, rond te kijken en vragen te stellen aan de vrijwillige medewerkers van het Hospice.

Wie wil deelnemen aan de rondleiding dient zich hiervoor op te geven. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@hospice-dronten.nl of door te bellen met telefoonnummer 0321-767085. Bij opgave dienen e-mailadres en/of telefoonnummer te worden opgegeven. Op deze manier kan het Hospice contact opnemen als een rondleiding vanwege omstandigheden niet door kan gaan.

Wie een rondleiding wil omdat hij/zij of een familielid verwacht op korte termijn gebruik te maken van het Hospice, hoeft niet van deze rondleiding gebruik te maken. In dat geval kunnen mensen te allen tijde een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met bijbehorende privé rondleiding.

Ook hiervoor kan via mail of telefonisch contact worden opgenomen.

Meer informatie staat op de website van het Hospice.