Winnaar eredivisie dames 2018 doet mee aan NK Beach Soccer in Dronten

Dronten - De wedstrijden van het NK Beach Soccer starten op zaterdag 29 juni, net als vorig jaar, met teams uit de eredivisie. Bij de dames is het winnende team van 2018, BS Zeeland ladies, ook van de partij in Dronten.

De dames houden de titel graag vast, dus het publiek kan rekenen op spectaculaire wedstrijden. Niet voor niks kreeg Isa Pothof vorig jaar de titel ‘topscorer eredivisie 2018‘ en werd uit dit team ‘de meest waardevolle speler in de eredivisie’ Sharona Tieleman. Zij spelen om 15.00 uur hun eerste wedstrijd op het Meerpaalplein tegen 030.

Teams uit het hele land

Teams komen uit het hele land met hun aanhang naar Dronten. Van Friesland tot Zeeland en van Katwijk tot Emmer-Compascum. Wethouder Ton van Amerongen zal om 13.00 uur dit grote meerdaagse evenement van STADronten openen. Beide dagen zitten vol mooie wedstrijden die beginnen om 11.00 uur. De laatste wedstrijden worden om 17.00 uur gespeeld.

Zondag jeugdtoernooi NK Beach Soccer

Op zondag om 11.00 uur begint het jeugdtoernooi, georganiseerd door de Beach Soccer Bond Nederland. Teams in de leeftijd van 011, 013 en 015 kunnen zich inschrijven. De inschrijvingen gaan nu hard. 015 zit inmiddels vol, maar bij de andere categorieën kunnen nog een paar teams bij.

Recreanten en Reaaltoernooi

Mocht je net te laat zijn voor deelname, dan kun je de hele week nog voetballen op het zand. Op woensdagavond 3 juli houden we opnieuw een recreantenvoetbaltoernooi vanaf 17 jaar. Teams verzamelen zich om 18:30 uur op het Meerpaalplein.

Op zaterdag 6 juli is het voetbal jeugdtoernooi, wat samen met de organisatie door Reaal altijd een toptoernooi is het op het strand. Hier zal in ieder geval Biddinghuizen de wisselbeker verdedigen.

Er is nog ruimte voor twee teams op zondag bij de jeugd. Een team 011 en een team 013. Inschrijven kan via deze link.