Tijgeren, klimmen, rennen en zwemmen bij Netl

Kraggenburg - Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg is op zondagochtend 30 juni het decor van een obstacle run. Deelnemers kunnen tijgeren, klimmen, rennen en zwemmen op een 4 kilometer lang parcours met onder andere een Apenhang, een Indianenbrug en een Monkeybar.

De obstacle-trainer start met een geschikte warming up en vertelt de deelnemers alles over de benodigde technieken en het parcours zelf. De run gaat niet op tijd maar is bedoeld als training. 

Opgeven kan tot een dag van tevoren door te mailen naar info@netl.nl of door te bellen naar 0527-203043. De obstacle run start om 10.00 uur. Verzamelen is een kwartier van te voren bij de entreebalie van het park aan de Leemringweg 19 in Kraggenburg. Trek kleding en sportschoenen aan die nat en vies mogen worden. Douchen na afloop is mogelijk.

Kosten bedragen 12 euro per persoon inclusief entree voor Netl. Campinggasten en gasten met vriendenpas van Netl betalen 5 euro per persoon. Minimumleeftijd is 12 jaar, kinderen van 12 tot en met 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Een goede fysieke conditie is een pré.

Zie netl.nl voor meerdere data van de obstacle run.