Benefietavond voor strijd tegen kanker

Swifterbant - Team Flynth hield onlangs samen met Pizzeria Picasso in Swifterbant een benefietavond voor de strijd tegen kanker. Zo’n 60 personen genoten in twee etappes van een speciaal samengesteld fietsmenu.

Naast het heerlijke eten en drinken konden ze ook een ouderwets potje bingo spelen en toepasselijke prijzen winnen. Zo stelde Bikes and Repairs fietspompen beschikbaar, Groente Productie Flevoland en Crown Food Enschede de nodige vitamines en Bloem & Thuis een prachtig bloemstuk.

Er was naast lekker eten en plezier ook ruimte voor enige emotie, want velen van het team hebben reeds te maken gehad met de ziekte kanker. Door de positieve sfeer werd er dan ook met de bingo alleen al 216 euro op gehaald. Pizzeria Picasso schenkt op haar beurt de winst van de avond aan Team Flynth, dat op 6 september de Mont Ventoux zal bedwingen. ‘We gaan zeker nog meer geld inzamelen voor onze strijd tegen kanker’, zei Ruthger Steenbeek namens het team.

Team Flynth is druk in training om de tijdens Mont Ventoux-beklimming de strijd tegen kanker aan te gaan. Onder het motto ‘groot verzet tegen kanker’ wordt er geld ingezameld voor wetenschap en onderzoek.