Flavour & Film in De Meerpaal met 'The White Crow'

Dronten - Iedere maand programmeert De Meerpaal Flavour & Film, een prachtige film gecombineerd met een arrangement. Op vrijdag 21 juni is de film 'The White Crow' te zien in Dronten in combinatie met een koffiearrangement.

The White Crow, geregisseerd door Ralph Fiennes, vertelt het waargebeurde verhaal van Rudolf Noerejev, een unieke danser die de wereld van ballet voorgoed veranderde. We zien hoe Noerejevs jeugd werd getekend door armoede in de Sovjet-stad Ufa en zijn opkomst als danser in Leningrad. Wanneer hij in het begin van de jaren ’60 reist naar Parijs, op dat moment het epicentrum van de Westerse cultuur, wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden door KGB-agenten wat leidt tot een ijzingwekkende confrontatie op de luchthaven van Le Bourget.

De aanvang voor het koffiearrangement op vrijdag 21 juni is om 10.30 uur. De prijs hiervoor is 10 euro per persoon. Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl. De bioscoopkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.