Lustrumboek beschrijft historie Nationale Oldtimerdag

Lelystad - De Nationale Oldtimerdag in Lelystad beleeft dit jaar haar 35e editie. Ter gelegenheid hiervan is een lustrumboek gemaakt. 'Mister Oldtimer', William van der Meulen, reikte woensdagmiddag het eerste exemplaar van het boek uit aan burgemeester Ina Adema.

Het lustrumboek voor vrijwilligers, sponsoren en trouwe bezoekers beschrijft hoe de Nationale Oldtimerdag begon, hoe het evenement vorm heeft gekregen en hoe het is uitgegroeid tot de grootste oldtimermeeting in de Benelux. Het boek staat vol herinneringen, anekdotes, bijzondere historische nieuwsfeiten, foto’s en uitspraken van hen die het evenement van dichtbij leerden kennen.

De voorzitter van de Federatie Historische Automobiel- en motorfiets Clubs (FEHAC), Bert de Boer, ontving het tweede exemplaar van het lustrumboek.

Bij het jaarlijks terugkerende evenement dat Lelystad landelijk op de kaart heeft gezet, zijn ruim 60 vrijwilligers betrokken. Er kwamen vorig jaar zo'n 22.000 bezoekers op af. De 35e editie vindt komende zondag, vaderdag, plaats op de Bataviaboulevard.

Kijk voor meer informatie op de website van Nationale Oldtimerdag.