Tom Winkler wint biljartcompetitie

Dronten - Tom Winkler is kampioen geworden van de maandagavondbiljartcompetitie van Biljart Centrum Dronten.

De club, gevestigd in het nieuwe biljartlokaal aan de Jupiterweg in Dronten, houdt een aantal onderlinge competities voor haar leden op maandag-, dinsdag- en donderdagavond.

Spannend jaar

Tom Winkler biljart met een kleine twintig biljarters op maandagavond en is daar na een spannend jaar bovenaan geëindigd. Frits Amsing en Albert Remijn werden respectievelijk tweede en derde. De kampioen probeert altijd een mooie en rustige partij biljart op het groene laken te leggen.

Vier biljarts

Biljart Centrum Dronten is sinds oktober vorig jaar gevestigd in het biljartlokaal aan de Jupiterweg. De vereniging heeft de beschikking over vier biljarts en daar kunnen de leden meerdere avonden in de week gebruik van maken. Maandag-, dinsdag- en donderdagavond zijn er onderlinge competities en op vrijdag- en zaterdag middag is er vrij biljarten voor de leden.

Nieuwe leden welkom

Vorig jaar heeft de vereniging een ‘snuffelzaterdag’ gehouden waar veel mensen op af kwamen. Daar heeft de vereniging veel nieuwe leden aan over gehouden. Maar er kunnen nog veel meer nieuwe leden bij. Wie interesse heeft in de biljartsport of gewoon een keer langs wil komen om kennis te maken met de gezelligheid van deze vereniging is welkom op vrijdag- en zaterdagmiddag.