Succesvolle eerste voorstelling voor Divine Dance Center

Dronten - Divine Dance Center gaf zaterdag haar eerste voorstelling in De Meerpaal. De voorstelling met de naam 'Dance around the world' nam een uitverkochte zaal mee op reis over de hele wereld.

25 dansen beeldden verschillende landen uit, waardoor de bezoekers in 1,5 uur een wereldreis maakten. Door de verschillende dansstijlen (van modern tot hip hop tot klassiek ballet) was het een gevarieerd programma. Aan de voorstelling deden 115 leerlingen mee; van kleuters tot volwassenen.

Enthousiasme

De voorstelling werd door iedereen enthousiast ontvangen. De dansers waren tevreden over hun optreden, de bezoekers vonden het een mooie show en de dansdocenten waren trots op het eindresultaat. Er wordt al uitgekeken naar de volgende uitvoering.

Bedankt

 Aan het eind van de voorstelling werd Marion Elskamp, oprichter van de dansschool, bedankt voor haar inzet. Met haar passie en vastberadenheid heeft ze een prachtige dansschool opgezet waar de leerlingen en docenten zich thuis voelen. Diezelfde passie en inzet hebben nu ook geresulteerd tot een succesvolle voorstelling. 'Dankzij de inzet van de dansers, vrijwilligers, docenten en sponsoren hebben we samen deze mooie voorstelling neer kunnen zetten', aldus Marion.

Bij Divine Dance Center kan iedereen dansles volgen. Van jong tot oud. Onze jongste leerling is 2,5 jaar en de oudste 69 jaar. Danservaring is niet nodig.