Night of the Brass in Swifterbant

Swifterbant - De brassband van Amor Musae geeft op zaterdagavond 15 juni, als seizoensafsluiting, een zomerconcert in kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant. Het concert is getiteld: 'Night of the Brass'.

In kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant geeft de brassband van Amor Musae zaterdag 15 juni van 19.30 tot 21.30 uur een zomerconcert getiteld ‘Night of the Brass’, ter afsluiting van het seizoen. 

Jeugdorkest en Startgroep

Ook het jeugdorkest JAM en de Startgroep treden op. Alle orkesten staan onder leiding van Martijn de Lange-Duijster. De brassband heeft een gevarieerd programma ingestudeerd, met een pittige concertmars, een mooi gedragen nummer maar ook filmmuziek. In het nummer ‘Feather Theme’ uit de film ‘Forrest Gump’ speelt de elfjarige Gré-Anne Prinsen de solo.

Scholenproject

Deze avond is er veel ruimte voor de jeugdgroepen om zich te presenteren. Bij de Startgroep spelen drie kinderen mee die pas dit cursusjaar zijn begonnen met muziekles. Zij deden in september mee met het scholenproject, een gezamenlijk project van De Meerpaal Academie en muziekvereniging Amor Musae. Na de meivakantie mochten ze meespelen bij de Startgroep en nu, na vier repetities, mogen ze al meedoen met het concert.

Vlotte popnummers

Het jeugdorkest JAM speelt onder anderen vlotte popnummers zoals ‘Sofia’ en ‘My Way’ en muziek uit de Disney-film ‘Frozen’. De toegang is gratis, wel is er een collecte.