Losse kaartverkoop theater De Meerpaal is gestart

Dronten - De losse kaartverkoop voor theaterseizoen 2019-2020 in theater De Meerpaal in Dronten is van start gegaan. ‘Met de meer dan honderd voorstellingen hebben we een zeer divers aanbod kunnen neerzetten,’ aldus de programmeur van De Meerpaal.

Als een trein

Bekende namen als Waylon, OG3NE, Bert Visscher en Claudia de Breij lopen als een trein. Maar ook minder bekende voorstellingen, zoals ‘Marja’s Tupper Topper Party’ (Marja van Katendrecht) en ‘Vlafeest’ (Fabian Franciscus) worden door theaterliefhebbers veelvuldig geboekt.

Premièreavond

Zowel Marja van Katendrecht als Fabian Franciscus waren beiden te zien op de Premièreavond van De Meerpaal, de avond waarbij het publiek kon genieten van verschillende voorproefjes op het nieuwe theaterseizoen. Ze wisten met rake grappen het publiek te overtuigen en de voorstelling van Fabian werd - vanwege overweldigend succes in het eerste voorverkoopweekend - zelfs overgeplaatst naar de Grote Zaal.

Enorm gewaardeerd

Muzikale voorstellingen worden door het Dronter publiek enorm gewaardeerd. ‘We hebben ons best gedaan om ook dit seizoen weer mooie muzikale pareltjes naar De Meerpaal te halen,’ vertelt de programmeur. De kaartverkoop van The Best of Britain en List, Shaffy & Piaf loopt dan ook goed. En ook Seven Drunken Nights, Giovanca zingt Diana Ross en The Stones versus The Beatles weten de nodige bezoekers te trekken.

Reserveren

Kaarten reserveren kan aan de theaterkassa op het Serviceplein (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur), telefonisch via nummer 0321-388770 en via de website van De Meerpaal.