Flavour & Film met 'Can You Ever Forgive Me' in De Meerpaal

Dronten - In de filmreeks Flavour & Film in de bioscoop van De Meerpaal in Dronten is donderdag 6 en vrijdag 7 juni de film 'Can You Ever Forgive Me' te zien.

Arrangement

Iedere maand programmeert De Meerpaal een prachtige film gecombineerd met een arrangement, Flavour & Film. ‘Can You Ever Forgive Me’ is te zien in combinatie met een wijn-, koffie- of luncharrangement.

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle biograaf (en het kattenvrouwtje) Lee Israel. Lee Israel verdiende begin jaren zeventig en tachtig haar geld door boeken te schrijven over Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder en journalist Dorothy Kilgallen.

Opgehitst

Als Lee, gespeeld door Melissa McCarthy, uit de smaak valt en ze haar boeken niet langer gepubliceerd krijgt, gebruikt ze haar schrijftalent om anderen te misleiden. Ze wordt hierbij opgehitst door haar loyale vriend Jack Hock, gespeeld door Richard E. Grant.

Reserveren

De aanvang voor het wijnarrangement op donderdag 6 juni is 18.45 uur. Een filmkaartje, inclusief een glas wijn en een versnapering in de pauze, kost € 12,50 per persoon. De aanvang voor het koffiearrangement op vrijdag 7 juni is om 10.30 uur. De prijs hiervoor is € 10,- per persoon. Daarna start om 12.00 uur het luncharrangement. De prijs voor de film inclusief lunch is € 19,- per persoon (inclusief één consumptie). Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal (geopend op maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur) of online via de website van De Meerpaal.