Nieuwe Xenos in Dronten feestelijk geopend

Dronten - Een fonkelnieuwe Xenos opende donderdag haar deuren aan De Reling 14-20 in Dronten. De eerste klanten stonden al vroeg klaar om de opening mee te kunnen vieren.

Na het doorknippen van het lintje konden bezoekers naar binnen om de nieuwe winkel te bewonderen. De eerste 100 klanten kregen een wandrek cadeau en één gelukkige heeft zelfs een minuut gratis shoppen gewonnen.

De nieuwe winkel heeft een compleet nieuwe look & feel gekregen. Tijdens de winkelroute worden mensen geïnspireerd met spullen om het huis gezellig te maken of om iets lekkers klaar te maken met bijzondere ingrediënten. Dankzij de bestelzuil in de winkel biedt Xenos nu ook de mogelijkheid om in de winkel online bestellingen te plaatsen en deze naar wens ofwel in de winkel op te halen ofwel thuis te laten bezorgen.

De reacties van het winkelend publiek waren heel enthousiast. 'We horen veel positieve reacties van onze klanten. Maar ook de collega’s zijn heel blij met deze prachtige winkel', aldus de trotse bedrijfsleider Patrick.

Nog tot en met zondag is de winkel aan De Reling 14-20 in feestelijke sferen, met speciale openingsaanbiedingen.