Inspirerende voorstellingen in De Meerpaal

Dronten - In de eerste week van de start van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van De Meerpaal zijn er verschillende records gebroken. Zo zijn er in het seizoen 2019-2020 flink meer voorstellingen te zien, waaronder inspirerend cabaret en boeiende specials.

Indrukwekkende trailer

De voorstelling van Marc de Hond (18 april 2020) - de indrukwekkende trailer is te zien op www.meerpaal.nl - is een inspirerende voorstelling over omgaan met verandering. Ook cabaretière Claudia de Breij (25 april 2020) is in haar show ‘#NU’ weer messcherp en brengt warm politiek cabaret. Met Bert Visscher op 12 en 13 december kunnen ruim 1.250 mensen genieten van hilarisch cabaret in zijn voorstelling ‘Hij wordt vanzelf moe’.

Bijzondere voorstelling

Ook ‘STATUS’ van Right About Now (16 oktober) is een bijzondere voorstelling. Het is toneel, spoken word, dans en hiphop. Een dynamische vertelling over een jonge Afrikaanse vluchteling die in Nederland via de hiphopcultuur een nieuw leven voor zichzelf weet te bouwen, los van zijn verleden.

Erkenning en eenzaamheid

Marja’s ‘Grote Tupper Topper Show’ (7 maart 2020) is een ander voorbeeld van een special waarbij Tupperware en het thema’s als erkenning en eenzaamheid naadloos in elkaar overgaan. Digitaal zijn we druk, met Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp. Overal zoeken we erkenning. Kijk eens hoe leuk ik ben. Kijk dan! Maar achter deze digitale vrolijkheid schuilt vaak eenzaamheid. Eigenlijk net zoals de Tupperwarebakjes: mooi van buiten, leeg van binnen. Gelukkig is daar consulente Marja van Katendrecht. Want als iemand een leegte weet op te vullen is zij dat wel! Bijgestaan door de good old Tupperwarebakjes, brengt de ontwapenende Marja gesprekken met het publiek op gang.