Nirwana sluit seizoen af met jaarfeest

Dronten - Jongerenvereniging Nirwana in Dronten viert in het weekend van 24 en 25 mei haar jaarfeest. Dit is een jaarlijks terugkerend festival waarmee het evenementenseizoen op feestelijke manier wordt afgesloten.

Er valt te genieten van vele bands in verschillende genres. Zo zal bijvoorbeeld de band Jackie Knows uit Almere optreden. Deze band kenmerkt zich door een mix van aanstekelijke eigen rocknummers afgewisseld met toffe covers. Ook is er ruimte voor rauwe blues, in de vorm van de band Big Daddy's Breakfast Voodoo.

Feestband

Bij een echt feest hoort uiteraard ook een echte feestband. Dit kun je wel overlaten aan de ska-band Venus Hill. Zij geven een eigen draai aan ska, door het onder andere te mengen met punk en reggae. Met zangeressen, blazers en een 4-koppige ritmesectie een absolute aanrader.

Daarnaast vinden er op de zaterdagmiddag verschillende activiteiten plaats, vrij toegankelijk. Zo geeft Country Friends Dronten een demonstratie in het Amerikaanse line-dancing. Meedoen mag! Ook is er een bier- en wijnproeverij en voor de allerkleinsten een speelhoek.

Kijk voor het volledige programma en bijbehorende tijden op de website of de Facebookpagina van Nirwana. Entree kost 10 euro per avond, of 15 euro voor het hele weekend. Daarnaast werkt Nirwana met lidmaatschappen. Deze zijn aan de kassa verkrijgbaar.