Rabobank sponsort fietsendragers Roparunteam Lelystad

Lelystad - Roparunteam Lelystad heeft van de Rabobank Flevoland twee fietsendragers gekregen. De fietsendragers zijn overgedragen tijdens de Natuurmarathon op 4 mei.

Roparunteam Lelystad loopt mee met de Roparun van Hamburg naar Rotterdam. Het is een estafetteloop waarin twee teams afwisselend lopen en fietsen. Elk team bestaat uit vier lopers en twee fietsers.

Onmisbaar

De beide teams hebben op de busjes een fietsendrager nodig voor drie fietsen voor de run-bike-runs tijdens de tocht. Teamcaptain Jop Fackeldey: 'We zijn heel blij met deze fietsendragers, ze zijn voor ons onmisbaar. Deze gift van de Rabobank betekent voor ons dat wij geen aanspraak op onze andere sponsorinkomsten hoeven te maken hiervoor, en meer geld kunnen afdragen aan de goede doelen van de Roparun.

Ruim 560 kilometer

Ook dit jaar loopt Roparunteam Lelystad op 8, 9 en 10 juni vanuit Hamburg naar Rotterdam. Het team legt lopend en fietsend meer dan 560 kilometer af. Alle teams worden op Tweede Pinksterdag ingehaald in Rotterdam. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen die zich inzetten voor mensen met kanker zoals de Stichting Haarwensen en inloophuizen.

Kijk voor meer informatie op de website van Roparunteam Lelystad.