Theater De Meerpaal breekt records

Dronten - De start van het nieuwe theaterseizoen bezorgt De Meerpaal in Dronten verschillende records. In vergelijking met vorig jaar zijn er 40 procent meer tickets verkocht in het startweekend.

De Meerpaal is tevreden over deze positieve start. Directeur Hans Maris: ‘We hebben onze uiterste best gedaan om een gevarieerd aanbod te brengen en hebben ook flink meer voorstellingen geprogrammeerd. Het is fijn dat de mensen de voorstellingen zo waarderen’.

Meer pashouders

Het aantal pashouders is toegenomen, evenals het aantal bezoekers van de premièreavond, die uitverkocht was. De voordelen van De Meerpaalpas worden door steeds meer mensen ontdekt. Het aantal enthousiaste pashouders is nu al hoger dan vorig jaar tijdens het gehele seizoen.

Kaartverkoop gaat hard

De kaartverkoop voor sommige voorstellingen gaat hard. De koplopers zijn Waylon, OG3NE en Bert Visscher. Maar ook het benefietconcert van het Flevo’s Mannenkoor, Marja’s Grote Tupper Topper Show, Best of Britain en de musical Hello Dolly kunnen nu al op veel bezoekers rekenen.