Goed weekend voor teams LTVL

Lelystad - Na de vijfde week kunnen de teams van LTVL gerust beginnen aan de laatste twee weken. Zowel de hoogste gemengde teams als het eerste herenteam van de Lelystadse tennisvereniging gaan zich handhaven. Zondag wonnen zowel gemengd als heren 1 eenvoudig. Gemengd 2 eindigde met een 4-4 gelijkspel.

Het eerste gemengde team van LTVL won zijn vijfde speeldag op rij. Deze keer met 7-1 van TV Strokel uit Harderwijk. Het team verloor alleen de enkelwedstijd van Nuno van Os, de overige wedstrijden werden eenvoudig gewonnen. Oudgediende Ron Keesman speelde ook een dubbel en mix. Hij liet zien het nog niet verleerd te zijn.

Voor Gemengd 2 is het elke week hetzelfde verhaal. Het team doet het uitstekend in de enkelwedstrijden maar verliest dan te veel dubbels. Ook zondag stond het team weer met 3-1 voor doordat Mila Dumartin, Brian Valent en Levi Lens hun enkelwedstrijden wisten te winnen. Einduitslag 4-4; alleen de herendubbel van Biant en Levi werd nog gewonnen.

Heren 1 ging op bezoek bij De Kikkers uit Nieuw-Vennep. Ze wisten deze ontmoeting met 5-1 te winnen waardoor het team van de zesde naar vierde plaats is gestegen. Sam Rijpert, Marc Janse en Christopher Lam wonnen hun singelwedstrijden. De beide dubbelwedstrijden werden ook ruim gewonnen waardoor LTVL goede zaken deed in de 1e klasse.